EкономијаВијести

АКТИВИРАНА „е-ПУРС“ АПЛИКАЦИЈА

Пореска управа Републике Српске пустила је у рад андроид мобилну апликацију „е-ПУРС“ чиме је пореским обвезницима омогућено да путем мобилних уређаја брзо и једноставно приступе својим пореским евиденцијама.

– Нова електронска услуга уведена је са циљем даље модернизације пословања Пореске управе и унапређења услуга пореским обвезницима – саопштено је из ПУРС.

Овом новом услугом ПУРС је омогућила свим пореским обвезницима који су регистровани у систему „Електронске услуге“ да могу имати благовремени увид у своје пореске евиденције.

– Коришћењем ове мобилне апликације порески обвезници могу да прегледају своје пореске евиденције и добију потребне инструкције како и када да изврше своје обавезе и уплате, затим да имају јасан увид у историју својих запослења, али и да једноставно дођу до информације о својим пријављеним платама – наводе из ПУРС.

Преузимање и коришћење ове апликације Пореске управе је у потпуности бесплатно, а апликација се може преузети са „гугл продавнице“ уписом назива апликације „е-ПУРС“. Апликација се може преузети и скенирањем дате бар код ознаке.

Предуслов за коришћење ове апликације је регистрација на систем „Електронских услуга“ која се обавља на шалтеру Пореске управе подношењем захтјева који се налази на сајту ове управе eusluge.poreskaupravars.org.

Related posts

ШТО ПРИЈЕ АПЛИЦИРАТИ ЗА ПОМОЋ ЗА АПРИЛ

admin

Машине и алати под надзором суда

admin

Здрави темељи држе
привреду Дервенте стабилном

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još