Друштво

Вашарски куп и фишијада у недјељу

Традиционално екипно такмичење спортских риболоваца у дисциплини лов рибе удицом на пловак, те припремање рибље чорбе и Меморијални куп „Станко Марјановић“ у организацији Спортско – риболовног друштва „Укрина“ биће одржани у недјељу, 28. августа.

Ове манифестације, које се одржавају поводом Велике Госпојине, Дана града, те Вашара и ове године окупиће сениоре и сениорке у лову рибе удицом на пловак на стази у Трстенцима, те сладокусце у припреми рибље чорбе.

– Такмичење ће бити одржано у категорији сениора и сениорки у екипној конкуренцији на ријеци Сави, а екипу сваког друштва чиниће три представника, док ће у припремању рибље чорбе свако друштво представљати по два члана. За сваку екипу биће обезбијеђено по два килограма рибе, дрва и вода, док остале потрепштине обезбјеђују сами такмичари – рекли су из СРД-а „Укрина“ додавши да је окупљање екипа за такмичење планирано од седам часова, односно од десет за припремање рибље чорбе.

– Као и до сад, очекујемо добар одзив екипа, а све учеснике молимо да своје учешће пријаве на број телефона 053/334-177, најкасније до четвртка, 25. августа – казали су организатори.

Related posts

Сабор СПЦ 18. фебруара бира новог патријарха

admin

Слаткишима развеселили другаре

Derventski List

Теорија поткријепљена праксом
кроји квалитетне кадрове

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još