ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ВИРУС КОРОНА ИМА ЈОШ 500 ОСОБА, ДВОЈЕ ИЗ ДЕРВЕНТЕ

Вирус корона потврђен је данас код 500 особа у Републици Српској, а у посљедња 24 сата, КОВИД-19 однио је 23 живота, саопштено је из Института за јавно здравство.

Ради се о 14 мушкараца и девет жена средње и старије животне доби из Бањалуке (девет особа), Лакташа (двије особе), Зворника (двије особе), Теслића (двије особе), Новог Горажда, Бијељине, Петрова, Милића, Градишке, Козарске Дубице, Сокоца и Источног Новог Сарајева.

Када се ради о зараженим, 218 особа је из Бањалуке, 78 из Бијељине, 33 из Зворника, 22 из Фоче, 18 из Лопара, 17 из Гацка, 14 из Кнежева, по 12 из Вишеграда и Угљевика, 10 из Добоја, девет из Лакташа, осам из Козарске Дубице, пет из Градишке, по четири из Источне Илиџе, Источног Новог Сарајева и Теслића, по три из Новог Горажда, Рогатице и Српца, по двије из Дервенте, Приједора, Рибника, Сокоца, Чајнича и Шековића и по једна из Васенице ,Котор Вароша, Крупе на Уни, Мркоњић Града, Новог Града, Пала, Петрова, Прњавора, Станара, Требиња и Челинца.

До сада је у Републици Српској потврђено 19.897 случајева вируса корона, а преминуло је укупно 469 особа код којих је потврђен тест на нови вирус корона.

Укупан број хоспитализованих у Републици Српској је 907, у Универзитетском клиничком центру Републике Српске 376, а у општим болницама 531.

Related posts

ТРИ ДАНА ТАКМИЧЕЊА, СПОРТА И МУЗИКЕ У ВЕЛИКОЈ СОЧАНИЦИ

admin

За „поносну картицу“ пријавила се 301 породица

admin

Овјековјечена имена 35 погинулих бораца

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još