Друштво

Група „Аркобалено“ обрадовала младе фудбалере

Пријатељство које група „Аркобалено“ из Пинерола његује са Дервентом још једном је показало своју величину измамивши осмијехе на лицима младим фудбалерима.

Јованка Аџић у име пријатеља из Италије уручила је тренеру „Текстилчевих“ предпионира Жељку Симићу донацију од хиљаду евра за набавку спортске опреме за ову селекцију.

Аџићева је казала да је предсједник групе „Аркобалено“ Силвано Фера, иначе почасни грађанин Дервенте, планирао пут у Дервенту поводом Дана града, али да је нажалост у томе спријечен.

– „Аркобалено“ намјерава и даље да подржава дјецу у Дервенти и његује везе са Фудбалским клубом „Pinerolo Calcio“ из братског града Пинероло са намјером да се пријатељство два братимљена града, Дервента и Пинероло, развија и у овом „фудбалском“ домену. Младим дервентским фудбалерима желимо добре тренинге и припреме за сусрете са другарима из Пинерола – додали су из „Аркобалена“ који већ 25 година његује пријатељство са Дервентом.

Related posts

Породица Тривић треба
помоћ свих добрих људи

Derventski List

Награђен „Кутак за рани раст
и развој“ у вртићу „Трол“

Derventski List

ЗВАНИЧНИЦИ ОСУДИЛИ ПОСТУПАК АМБАСАДОРА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Коју врсту манифестација у граду најрадије посјећујете: