Друштво

Дијелови града идућих
дана без струје

Из електродистрибуције обавјештавају кориснике електричне енергије да ће идућих дана доћи до прекида у снабдијевању струјом у дијеловима града.

– У петак, 10. новембра од осам до 11 часова без струје ће бити улице Светог Саве и Бранка Радичевића, док је у понедјељак, 13. новембра прекид планиран у Пољу, Шушњарима, Пољарима, Кулини, Горњим Божинцима, Великој и Малој Буковици од девет до 15 часова. Дан касније, односно у уторак, 14. новембра од девет до 15 часова, без струје ће бити Јасенци, те Омерагићи, Ново Насеље, Дервентски луг, Поточани, Џелињак, Горње Кукавице, Доње Кукавице, Осојци, Бишња, Шашићи и Дервентске баре – навели су из електродистрибуције.

У сриједу, 15. новембра од девет до 15 часова струје неће бити у Куљеновцима, Агићима, Дервентском лугу (Ћебеџије), Мишковцима, Рапћанима, Доњем Детлаку, Календеровцима, Горњем Детлаку и Дријену.

Related posts

Хранитељство хуман чин

Derventski List

Дијелови града
данас без струје

Derventski List

АТРАКТИВНЕ ЦИЈЕНЕ „БРИШУ“ ГОДИНЕ ПОЛОВНОЈ РОБИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još