Друштво

Дијелови града идућих
дана без струје

Из електродистрибуције обавјештавају кориснике електричне енергије да ће идућих дана доћи до прекида у снабдијевању струјом у дијеловима града.

– У петак, 10. новембра од осам до 11 часова без струје ће бити улице Светог Саве и Бранка Радичевића, док је у понедјељак, 13. новембра прекид планиран у Пољу, Шушњарима, Пољарима, Кулини, Горњим Божинцима, Великој и Малој Буковици од девет до 15 часова. Дан касније, односно у уторак, 14. новембра од девет до 15 часова, без струје ће бити Јасенци, те Омерагићи, Ново Насеље, Дервентски луг, Поточани, Џелињак, Горње Кукавице, Доње Кукавице, Осојци, Бишња, Шашићи и Дервентске баре – навели су из електродистрибуције.

У сриједу, 15. новембра од девет до 15 часова струје неће бити у Куљеновцима, Агићима, Дервентском лугу (Ћебеџије), Мишковцима, Рапћанима, Доњем Детлаку, Календеровцима, Горњем Детлаку и Дријену.

Related posts

Уручени поклони прворођеној беби у 2021.

admin

Промоција „Повратка калифата“ вечерас

admin

„Књигом из блока“ прикупљена
помоћ вишечланим породицама

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još