РС-РЕГИЈА

ЕВО КОЈИ БРЕНДОВИ ЋЕ БИТИ У „ДЕЛТА ПЛАНЕТУ“

Тржни центар „Делта Планет“ биће отворен 21. марта у Бањалуци и посјетиоцима ће понудити више од 100 свјетски познатих брендова, а неки од њих ће се први пут представити на тржишту БиХ.

Осим шведске компаније H&M која је свој долазак на тржиште БиХ најавила још у јулу прошле године, у тржни центар „Делта Планет“ очекује се долазак шпанске групације „Inditex“, па ће посјетиоци овог тржног центра имати прилику куповати и у „Bershki“, „Stradivariusu“ и „Pull&Bearu“.

Осим тога, у новом шопинг центру ће се, између осталих, налазити „Desigual“, „Guess“, „Calvin Klein“, „Dexy Co“, „XYZ“, „Modiana“, „Plaza“, „Levi’s“, „Orsay“, „Lindex“, „Ecco“, „Reserved“, „Tiffany“, „BS Fashion“, „Penti“, „Lacoste“, „Nicola’s“, „Lee Cooper“, „Extreme Intimo“, „Springfield“, „U.S. Polo“, „Tommy Hilfiger“, „Tudors“, „Tom Tailor“, „Rellax“, „New Yorker“ i „Fashion&Friends“.

Осим модних брендова посјетиоцима ће бити на располагању и кино површине 1.500 квадратних метара са шест киносала, банке, апотеке, супермаркет, праоница за аутомобиле, паркинг са скоро 1.000 паркинг мјеста и дио са ресторанима.

Међу бројним гастро садржајима који ће бити на располагању посјетиоцима тржног центра „Делта Планет“ је и ресторан „Агапе“.

http://www.atvbl.com

Related posts

Дјеца до 18 година ослобођена партиципације

admin

На данашњи дан формирана Војска Републике Српске

admin

КАМЕН ТЕМЕЉАЦ ЗА НОВУ БОЛНИЦУ У ДОБОЈУ 15. МАРТА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još