ИЗДВОЈЕНОНовости

ЕКИПЕ ЗИМСКЕ СЛУЖБЕ НА ТЕРЕНУ

Чишћење новог снијега који је ноћас нападао у току је у свим дијеловима града, а екипе зимске службе од јуче настоје да одрже проходност свих дионица на подручју општине.

Из „Комуналца“ наглашавају да су њихове екипе од ноћас на терену, те да су све градске улице проходне.

– Механизација и људство од ноћас чисте улице и тротоаре у свим дијеловима града, према приоритетима. Велики проблем нам стварају аутомобили паркирани на тротоарима, те апелујем на суграђане да поведу рачуна о томе гдје остављају возила како не би ометали рад зимске службе – рекао је руководилац Радне јединице „Чистоћа“ у „Комуналцу“ Денис Пијетловић.

Из „БС-Инжињеринга“, којем је повјерено одржавање проходности сеоских путева, потврдили су да су и њихове екипе од ноћас на терену.

– Путни правци према центрима мјесних заједница су очишћени, а дионице ка Осињи, Појезни, Календеровцима, Дријену су проходне – казали су у овој фирми.

Снијежно невријеме до сада није створило веће проблеме у саобраћају на подручју општине, осим што је синоћ на обилазници дошло до застоја. За одржавање ове дионице задужено је предузеће „МГ Минд“.

 

Related posts

Мишинци и Комарица данас без струје

admin

„СВЕТОЗАР ТРЕЋИ“ ВЕЧЕРАС НА СЦЕНИ

admin

Дозвољене матурске забаве и екскурзије

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još