Друштво

Животне стазе заједно кроте пуних 60 година

Миланка и Живојин Пећић из Појезне пуних 60 година кроз живот корачају раме уз раме, а желећи да их изненади, снаха Косана са породицом приредила им је забаву изненађења, не кријући да за свекра и свекрву има само ријечи хвале.

Марљивим радом, упорношћу и трудом стекли су много тога кроз године заједничког живота.

– Они су прије свега дивни људи, добри свекар и свекрва и живе складно. Проживјели су заједно 60 година и желимо им још толико заједничких година. Да живе и уживају, а ми ћемо настојати, као и до сада, да им посвећујемо пажњу колико год можемо, јер су заслужили толико – каже Косана, која је у породицу Пећић дошла прије 34 године.

Успјела је, додаје, да окупи породицу и изненади Миланку и Живојина. Била је то, како каже, прилика да се старији присјете успомена на заједничке моменте из младости, које увијек радо препричавају млађим члановима.

– Упознали су се на зборовима и прелима и млади су започели заједнички живот. Дјед је имао 19 година када је упознао Миланку. Као врло млад остао је без оца и борио се кроз живот с мајком, као син јединац. Свекрва је те 1962. године, када су започели заједнички живот имала 17 година, а четири године касније стекли су сина Милана, мог супруга – испричала је Косана.

Породица је, како кажу, данас богата јер је испуњена љубављу и радошћу коју дијеле сви чланови, од најстаријих до најмлађих.

Унучад

Посебну радост у дом Пећића донијела су унучад Дарио и Јасна, са којима дјед и бака имају посебан однос, испуњен подршком и љубављу.

Related posts

ОДСТРИЈЕЉЕНА ДИВЉАЧ ЗБОГ ПРЕВЕНЦИЈЕ АФРИЧКЕ КУГЕ

admin

БЕЗ ПРОЉЕЋНОГ РАСПУСТА, УПИС ПРВАЧИЋА „НА ЛЕДУ“

admin

Идућих дана облачно и топло за ово доба године

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još