Друштво

У библиотеци од марта добро познате радионице

„Дјечија маштовница“, која је окупљала дјецу од четири до шест година, те школица енглеског језика за основце и предшколце, од почетка марта поново почињу са радом у Народној библиотеци „Бранко Радичевић“.

„Маштовница“ ће својим богатим садржајем, припремљеним уз консултацију стручних радника и литературу из области предшколског одгоја, у просторијама библиотеке бити доступна двапут седмично и то у термину од 11 до 12 часова.

– Циљ ових радионица јесте да се омогући дјеци која не иду у вртић да се друже са вршњацима, да напредују на пољу социјализације и развоју вјештина које су им потребне у даљем образовању, те да развију љубав према читању и другим врстама умјетности. Школица енглеског језика осмишљена тако да прати школско градиво, али може да заинтересује и оне који желе да науче нешто више – казали су из библиотеке.

Додали су да родитељи своје малишане у обе активности могу да упишу у библиотеци или позивом на бројеве телефона 053/332-961 или 065/868-586, с тим да би сви заинтересовани за школицу енглеског језика требало да се јаве до краја фебруара ради формирања група.

Related posts

Чамци из Дервенте плове водама широм БиХ

admin

Дервенћани успјешни на „Примавери“

Derventski List

Добродошлица и поклони
дочекали првачиће

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još