Друштво

Животне стазе заједно кроте пуних 60 година

Миланка и Живојин Пећић из Појезне пуних 60 година кроз живот корачају раме уз раме, а желећи да их изненади, снаха Косана са породицом приредила им је забаву изненађења, не кријући да за свекра и свекрву има само ријечи хвале.

Марљивим радом, упорношћу и трудом стекли су много тога кроз године заједничког живота.

– Они су прије свега дивни људи, добри свекар и свекрва и живе складно. Проживјели су заједно 60 година и желимо им још толико заједничких година. Да живе и уживају, а ми ћемо настојати, као и до сада, да им посвећујемо пажњу колико год можемо, јер су заслужили толико – каже Косана, која је у породицу Пећић дошла прије 34 године.

Успјела је, додаје, да окупи породицу и изненади Миланку и Живојина. Била је то, како каже, прилика да се старији присјете успомена на заједничке моменте из младости, које увијек радо препричавају млађим члановима.

– Упознали су се на зборовима и прелима и млади су започели заједнички живот. Дјед је имао 19 година када је упознао Миланку. Као врло млад остао је без оца и борио се кроз живот с мајком, као син јединац. Свекрва је те 1962. године, када су започели заједнички живот имала 17 година, а четири године касније стекли су сина Милана, мог супруга – испричала је Косана.

Породица је, како кажу, данас богата јер је испуњена љубављу и радошћу коју дијеле сви чланови, од најстаријих до најмлађих.

Унучад

Посебну радост у дом Пећића донијела су унучад Дарио и Јасна, са којима дјед и бака имају посебан однос, испуњен подршком и љубављу.

Related posts

Матуранти да одговорно
прославе завршетак школе

Derventski List

Доминик Васић ученик генерације

admin

ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još