ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ЗАБЛИСТАЛИ МАТУРАНТИ ОШ „НИКОЛА ТЕСЛА“

Укупно 93 матуранта Основне школе „Никола Тесла“ вечерас су у Центру за културу прославила матурско вече, заблиставши у најљепшим издањима.

– Ученици ове генерације остварили су веома добар успјех и запажене резултате на свим такмичењима, како на општинском и регионалном, тако и на републичком нивоу. Они су заиста представили школу у најбољем свјетлу. Када су у питању занимања, нека изаберу оно што воле, јер највећа је сатисфакција када човјек у животу ради управо оно што воли – поручио је директор ОШ „Никола Тесла“ Љубиша Дјурић.
Матуранткиња Андреа Стевић казала је да планира уписати пословно – правну школу.
– Вечерас се осјећам помало тужно, али и радосно, јер сам завршила основну школу. Дане проведене у школи памтићу по правом другарству, зато што смо се у одјељењу увијек сви заједно дружили и никада се нисмо раздвајали – истакла је Стевићева.
Срећу и задовољство повдом завршетка првог дијела школовања изразила је и Валентина Лазаревић.
– Досадашње школовање највише ћу памтити по друштву и наставницима, који су нас пратили и подржавали од првог до деветог разреда. То ће ми бити најљепша успомена. Помало је тужно то што се вечерас растајемо, али надам се да ће другарство бити настављено и убудуће- казала је Лазаревићева.

Вуковци
Овогодишњи „вуковци“ су, поред Уне Теофиловић која је и ученик генерацији, и Индиана Косијер, Вук Врањеш, Ивана Станић, Андјела Божић и Маја Бојанић. Посебна диполма за остварене резултате на такмичењима и изузетној активности током школовања уручена је Андјели Лукић.

Related posts

ВЕО ЗАБОРАВА НЕ СМИЈЕ ПАСТИ НА ЖРТВЕ ЧАРДАКА

admin

ДУГЕ ПРОЦЕДУРЕ ЗА ОБНОВУ ИМОВИНЕ ГОРУЋИ ПРОБЛЕМ ПОВРАТНИКА

admin

Корона одгађа новогодишње забаве

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još