ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ЗАБЛИСТАЛИ МАТУРАНТИ ОШ „НИКОЛА ТЕСЛА“

Укупно 93 матуранта Основне школе „Никола Тесла“ вечерас су у Центру за културу прославила матурско вече, заблиставши у најљепшим издањима.

– Ученици ове генерације остварили су веома добар успјех и запажене резултате на свим такмичењима, како на општинском и регионалном, тако и на републичком нивоу. Они су заиста представили школу у најбољем свјетлу. Када су у питању занимања, нека изаберу оно што воле, јер највећа је сатисфакција када човјек у животу ради управо оно што воли – поручио је директор ОШ „Никола Тесла“ Љубиша Дјурић.
Матуранткиња Андреа Стевић казала је да планира уписати пословно – правну школу.
– Вечерас се осјећам помало тужно, али и радосно, јер сам завршила основну школу. Дане проведене у школи памтићу по правом другарству, зато што смо се у одјељењу увијек сви заједно дружили и никада се нисмо раздвајали – истакла је Стевићева.
Срећу и задовољство повдом завршетка првог дијела школовања изразила је и Валентина Лазаревић.
– Досадашње школовање највише ћу памтити по друштву и наставницима, који су нас пратили и подржавали од првог до деветог разреда. То ће ми бити најљепша успомена. Помало је тужно то што се вечерас растајемо, али надам се да ће другарство бити настављено и убудуће- казала је Лазаревићева.

Вуковци
Овогодишњи „вуковци“ су, поред Уне Теофиловић која је и ученик генерацији, и Индиана Косијер, Вук Врањеш, Ивана Станић, Андјела Божић и Маја Бојанић. Посебна диполма за остварене резултате на такмичењима и изузетној активности током школовања уручена је Андјели Лукић.

Related posts

„К-УНИ ПЛУС“ ЛИДЕР У БиХ ПО ПРИХОДУ И ИЗВОЗУ

admin

Ивана Симић и Дајана
Дујаковић у „Ритму Европе“

Derventski List

Резултати уписа у СШЦ „Михајло Пупин“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još