Култура

„Змај, дама и остала банда“ заиграла
у Зворнику, стигла и награда

Глумачка постава дервентског Драмског студија гостовање је данас на десетом Међународном фестивалу дјечијег позоришта „Звоно“ у Зворнику, а награду за најбољу глумицу у представи „Змај, дама и остала банда“ одлуком жирија публике добила је Милица Ђенић.

Фестивал „Звоно“ организован је поводом 24 године рада Зворничког драмског позоришта, а поред глумачких постава домаћина, дервентски глумци једини су из Републике Српске били дио манифестације.

Како је истакао ментор и идејни творац студија Синиша Тешановић ово је шесто гостовање дервентског студија на фестивалима ове године.

– Награда за најбољу глумицу у представи коју је добила наша Милица служи нам на понос и задовољство. Гостовање нам свакако служи на част, а добили смо и похвале и корисне савјете. Заиста смо одушевљени, тако да у великом стилу завршавамо ову годину – казао је Тешановић.

Related posts

Маји Глумац награда
за најбољу глумицу

Derventski List

ГРЧКОМ МИТОЛОГИЈОМ КУПИЛИ ПУБЛИКУ

admin

„ДРЖАВНИ ПОСАО“ 26. ОКТОБРА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još