Култура

„Змај, дама и остала банда“ заиграла
у Зворнику, стигла и награда

Глумачка постава дервентског Драмског студија гостовање је данас на десетом Међународном фестивалу дјечијег позоришта „Звоно“ у Зворнику, а награду за најбољу глумицу у представи „Змај, дама и остала банда“ одлуком жирија публике добила је Милица Ђенић.

Фестивал „Звоно“ организован је поводом 24 године рада Зворничког драмског позоришта, а поред глумачких постава домаћина, дервентски глумци једини су из Републике Српске били дио манифестације.

Како је истакао ментор и идејни творац студија Синиша Тешановић ово је шесто гостовање дервентског студија на фестивалима ове године.

– Награда за најбољу глумицу у представи коју је добила наша Милица служи нам на понос и задовољство. Гостовање нам свакако служи на част, а добили смо и похвале и корисне савјете. Заиста смо одушевљени, тако да у великом стилу завршавамо ову годину – казао је Тешановић.

Related posts

ПРОМОВИСАНА ЗБИРКА ПЈЕСАМА „КАФАНА“

admin

МАРЧЕЛО: НЕКУЛТУРА СЕ ШИРИ КАО КОРОВ

admin

ЕВИТИНА „МАГИЈА ПОЕЗИЈЕ“ ПРЕДСТАВЉЕНА У ЛУКАВЦУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još