Хроника

ИЗВЈЕШТАЈ ПРОТИВ ЧЕТВОРИЦЕ ХРВАТА ЗБОГ КРИВОТВОРЕЊА НОВЦА

Полицијска станица Дервента поднијела је јуче Окружном јавном тужилаштву у Добоју извјештај против Д.Б. (34), Д.С. (25), И.Џ. (28) и Ј.С. (26), сви са подручја Хрватске,  због основа сумње да су извршили кривично дјело кривотворење новца.

Полиција у Градишци је, у координираним активностима с колегама у Добоју, средином априла ухапсила четворицу држављана Хрватске због сумње да су на подручју Српца и Дервенте починили кривично дјело кривотворење новца.

Тада су, како је саопштено из Полицијске управе Градишка, ухапшени Ј.С. (26), И.Џ. (28), Д.С. (25) и Д.Б. (34), због сумње да су на четири локације у трговинским објектима на подручју Српца приликом куповине робе, плаћали кривотвореним новчаницама у апоенима од по 50 евра.

Утврђено је да су се ухапшене особе кретале аутомобилом марке „опел“, које је заустављено у Дервенти. Од њих је одузета одређена количина новца у разним апоенима и валутама (еври, куне, конвертибилне марке), као и различити артикли купљене робе.

Related posts

ОТКРИВЕН ДЕРВЕНЋАНИН КОЈИ ЈЕ 2017. ПРЕТУКАО И ОПЉАЧКАО ЖЕНУ

admin

У Дервенти пронађена лабораторија за узгој марихуане

admin

ЛАЖНО СЕ ПРЕДСТАВИО КАО ЧЛАН ЦРВЕНОГ КРСТА, ПА УКРАО НОВАЦ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još