Хроника

ИЗВЈЕШТАЈ ПРОТИВ ЧЕТВОРИЦЕ ХРВАТА ЗБОГ КРИВОТВОРЕЊА НОВЦА

Полицијска станица Дервента поднијела је јуче Окружном јавном тужилаштву у Добоју извјештај против Д.Б. (34), Д.С. (25), И.Џ. (28) и Ј.С. (26), сви са подручја Хрватске,  због основа сумње да су извршили кривично дјело кривотворење новца.

Полиција у Градишци је, у координираним активностима с колегама у Добоју, средином априла ухапсила четворицу држављана Хрватске због сумње да су на подручју Српца и Дервенте починили кривично дјело кривотворење новца.

Тада су, како је саопштено из Полицијске управе Градишка, ухапшени Ј.С. (26), И.Џ. (28), Д.С. (25) и Д.Б. (34), због сумње да су на четири локације у трговинским објектима на подручју Српца приликом куповине робе, плаћали кривотвореним новчаницама у апоенима од по 50 евра.

Утврђено је да су се ухапшене особе кретале аутомобилом марке „опел“, које је заустављено у Дервенти. Од њих је одузета одређена количина новца у разним апоенима и валутама (еври, куне, конвертибилне марке), као и различити артикли купљене робе.

Related posts

Пронађено беживотно
тијело Дервенћанина

Derventski List

У несрећи у Лугу
синоћ погинуо пјешак

Derventski List

ПОКУШАО ДА ПОДМЕТНЕ ФАЛСИФИКОВАН ГЛАСАЧКИ МАТЕРИЈАЛ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još