EкономијаРС-РЕГИЈА

Клијенти „Сбербанке“ дневно могу подићи до 1.000 КМ

Клијенти „Сбербанке“ током радног дана подићи до 1.000 марака у пословницама ове банке, док за већи износ треба да поднесу захтјев, објављено је на сајту „Сбербанке“ Бањалука.

Агенција за банкарство Републике Српске је јутрос  донијела одлуку да банка у сљедећих 48 обустави обављање услуга платног промета, без обзира на канале примања платних налога.

– Захтјеви за исплату готовине са трансакционих рачуна и рачуна по виђењу у износима до 1.000 КМ се могу реализовати у пословницама банке у току радног времена – навели су у „Сбербанци“.

Захтјеви за исплату готовине са трансакционих и рачуна по виђењу у износима већим од 1.000 КМ ће се примати у пословницама банке у току радног времена, а биће реализовани у периоду од 48 до 72 часа.

– О томе ће клијенти бити обавјештени путем телефона. Клијенти који не добију позив у року од 48 часова од тренутка предаје захтјева се могу лично информисати о времену реализације свог захтјева у пословницама банке у току радног времена пословница – наведено је у обавјештењу.

Клијенти захтјеве за исплату готовине по ороченим депозитима могу предати уз прилагање уговора о ороченом депозиту.

– Наше платне картице, ПОС терминали и банкомати ће радити у стандардном режиму без ограничења и у складу са важећим лимитима – навели су у „Сбербанци“.

Вршилац дужности директора Агенције за банкарство Републике Српске Срђан Шупут јутрос је рекао да ће „Сбербанка“ наредних 48 часова радити у измијењеном режиму због поступка реструктурирања, а у четвртак ће бити отворена у пуном капацитету.

(Глас Српске)

Related posts

На помолу ниже цијене минералног ђубрива у РС

admin

Идућих дана облачно и топло за ово доба године

admin

ПРЕЗЕНТОВАНА ТЕХНОЛОГИЈА БИОГАСНИХ ЕЛЕКТРАНА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još