Друштво

Научите основе или
усавршите енглески језик

Едукативни центар Spelling Bee, који води професорица енглеског језика Станиславка Бањац, почео је са радом у Улици Јована Дучића број 5 у Дервенти, а заинтересовани полазници имају могућност да науче основе, али и усаврше познавање енглеског језика.

Пријаве за све нивое курсева су у току, а рок за упис група је 15. септембар. За оне који преферирају индивидуалне часове, пријаве су отворене током цијеле године.

-Spelling Bee нуди бројне погодности за своје полазнике. Студенти, ђаци и сви који уплате цијели износ за тромјесечни курс унапријед, остварују попуст од десет одсто. Такође, породични попуст је доступан и уколико више чланова једне породице похађа часове. Сви полазници имају прилику да ураде бесплатни улазни тест за одређивање нивоа знања. У цијену групног курса урачунати су књига и радна свеска – казала је Бањчева додајући да је у наредном периоду планирано проширење понуде за полазнике.

Станиславка Бањац

Овај едукативни центар на свом Инстаграм профилу @spellingbee_ec организовао је и наградну игру гдје заинтересованим нуди могућност освајања бесплатног курса.

– За више информација, посјетите наш Инстаграм профил или нас контактирајте на број телефона +387 65/950-903 – додала је Станиславка Бањац.

Related posts

Слободно укупно 1.618 мјеста за бруцоше

admin

Скупа сјетва скраћује бразде

admin

Конкурс за обуку пилота хеликоптера продужен до 11. априла

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još