ДруштвоИЗДВОЈЕНО

На градском тргу
заплесало 450 малишана

Завршна манифестација програма „Растимо уз плес“ испунила је данас градски трг, а око 450 малишана и ђака из Дервенте, Прњавора, Модриче и Шамца, музиком и плесом послали су из Дервенте најљепшу слику.
Директорица вртића „Трол“ Гордана Симић истакла је да ова установа већ неколико година организује ову манифестацију коју је покренула Дјечија плесна асоцијација из Београда.
-Завршне приредбе наших предшколаца и вртићих група почињемо манифестацијом „Растимо уз плес“, што и треба да буде слоган све дјеце, јер је најљепше одрастање уз музику и плес – казала је Симићева истакавши да су градски трг испунили малишани из „Трола“, Клуба за дјецу „Бамби“, Основне школе „Тодор Докић“ из Календероваца, Основних школа „Сутјеска“ и „Свети Сава“ из Модриче, ОШ „Никола Тесла“ Прњавор и вртића из Шамцца.

Диреторица шамачког обданишта Радмила Митровић казала је да су по трећи пут учесници ове манифестације.

-Јако смо срећни и поносни да је наша установа данас овдје, а наступило је 50 малишана из старије васпитне групе – казала је Митровићева, а уитељица из прњаворске Основне школе „Никола Тесла“ Данијела Митрић рекла је да први пут учествују на манифестацији у Дервенти и да је за све њих то велики доживљај.
Манифестацији су присуствовали представници Градске управе, која је и подржала њено одржавање, одборници у Скупштини града, народни посланик Игор Жунић, те бројни градјани.

Related posts

Уз рад и заједништво живот
у селу даје најљепше плодове

Derventski List

ПРЕДСТАВЉЕНО „ПАСТИРСКО СЛОВО“

admin

Знањем гради
перспективу за будућност

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još