Хроника

НЕЛЕГАЛНО ПРИРЕЂИВАЊЕ ИГАРА НА СРЕЋУ У ДЕРВЕНТИ

Инспектори Одјељења за инспекцијски надзор Републичке управе за игре на срећу открили су неовлаштено приређивање електронских игара на срећу на подручју Броду, Дервенти и Шамцу, због чега ће против одговорних лица бити предузете мјере прописане законом.

Из Републичке управе за игре на срећу је саопштено да је илегално приређивање електронских игара на срећу утврђено у роштиљници „Код Паје“ у Броду, те у кафе-бару код ауто-праноице „БМБ“ у Дервенти.

Инспектори Републичке управе открили су и илегално приређивање игара на срећу на три аутомата, као и електронску игру „Бинго“ у кафе-бару „Џет сет“ у Шамцу.

– Због учињеног прекршаја, инспектори су одузели предмете који су служили за извршење прекршаја до окончања прекршајног поступка, а против лица која су илегално приређивали игре на срећу биће предузете мјере и радње прописане Законом о играма на срећу – наведено је у саопштењу.

http://www.rtrs.tv

Related posts

АУТОМОБИЛОМ СЕ ВОЗИО ПО ТЕРЕНУ ФК ИЗ МОДРИЧЕ

admin

Сарајлија ухапшен због кријумчарења људи

admin

Осумњичен за незаконито ископавање шљунка од око 2,3 милиона КМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još