Хроника

НЕЛЕГАЛНО ПРИРЕЂИВАЊЕ ИГАРА НА СРЕЋУ У ДЕРВЕНТИ

Инспектори Одјељења за инспекцијски надзор Републичке управе за игре на срећу открили су неовлаштено приређивање електронских игара на срећу на подручју Броду, Дервенти и Шамцу, због чега ће против одговорних лица бити предузете мјере прописане законом.

Из Републичке управе за игре на срећу је саопштено да је илегално приређивање електронских игара на срећу утврђено у роштиљници „Код Паје“ у Броду, те у кафе-бару код ауто-праноице „БМБ“ у Дервенти.

Инспектори Републичке управе открили су и илегално приређивање игара на срећу на три аутомата, као и електронску игру „Бинго“ у кафе-бару „Џет сет“ у Шамцу.

– Због учињеног прекршаја, инспектори су одузели предмете који су служили за извршење прекршаја до окончања прекршајног поступка, а против лица која су илегално приређивали игре на срећу биће предузете мјере и радње прописане Законом о играма на срећу – наведено је у саопштењу.

http://www.rtrs.tv

Related posts

Претраживано корито
Укрине у потрази за несталим

Derventski List

ПОЛИЦАЈАЦ ВАН ДУЖНОСТИ СПРИЈЕЧИО ЖЕНУ ДА СКОЧИ СА МОСТА

admin

ПОГИНУЛЕ ДВИЈЕ ОСОБЕ НА ПУТУ ДЕРВЕНТА – ПОДНОВЉЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još