Хроника

Од Дервенћанина одузета
већа количина оружја

Полицијски службеници Полицијске управе Добој јуче су ухапсили Д.Ш. из Дервенте због основа сумње да је извршио кривично дјело недозвољена производња и промет оружја или експлозивих материја, а код њега је пронађена и одузета већа количина оружја.

– Исти дан на основу наредбе Основног суда у Дервенти извршен је претрес лица иницијала Д.Ш., као и претрес путничког аутомобила и стамбених просторија које користи наведено лице, приликом чега је пронађено и одузето 14 ручних бомби, три кумулативне противтенковске бомбе, један тромблон, 39 метака калибра 7,62 милиметра, пет оквира за аутoматску пушку, једна полуаутоматска пушка и једна метална таблица са натписом „СТОП ПОЛИЦИЈА“ – саопштено је из Полицијске управе Добој.

По комплетирању и документовању предмета против наведеног лица Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу.

Related posts

Пријављен покушај
провале у вјерски објекат

Derventski List

За 2.500 евра превозили
странце до Градишке

Derventski List

ВАТРОГАСЦИ УГАСИЛИ ПОЖАР НА АУТОМОБИЛУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još