Хроника

Од Дервенћанина одузета
већа количина оружја

Полицијски службеници Полицијске управе Добој јуче су ухапсили Д.Ш. из Дервенте због основа сумње да је извршио кривично дјело недозвољена производња и промет оружја или експлозивих материја, а код њега је пронађена и одузета већа количина оружја.

– Исти дан на основу наредбе Основног суда у Дервенти извршен је претрес лица иницијала Д.Ш., као и претрес путничког аутомобила и стамбених просторија које користи наведено лице, приликом чега је пронађено и одузето 14 ручних бомби, три кумулативне противтенковске бомбе, један тромблон, 39 метака калибра 7,62 милиметра, пет оквира за аутoматску пушку, једна полуаутоматска пушка и једна метална таблица са натписом „СТОП ПОЛИЦИЈА“ – саопштено је из Полицијске управе Добој.

По комплетирању и документовању предмета против наведеног лица Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу.

Related posts

У Мишинцима погинуо
возач четвороточкаша

Derventski List

Дервенћанин погинуо у Добоју на аутобуској станици

admin

ДЕРВЕНЋАНИН ПОГИНУО У СУДАРУ СА ЂАЧКИМ КОМБИЈЕМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još