ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Окупани младошћу
матуранти украсили град

Основна школа „19. април“ на нове стазе знања испратила је још једну генерацију од 78 матураната, а центар града био је испуњен њиховом младошћу.
Матуранти су испред Центра за културу у пратњи својих родитеља, бројних суграђана, у свечаним издањима дефилеом започели вече које ће дуго памтити.
Директорица школе Елвира Миљић пожељела је матурантима добро здравље и да остваре циљеве које сами себи поставе, те да их прати срећа у школовању и животу.
-Испраћамо 78 матураната од чега је 12 из подручне школе у Агићима. Свака генерација је специфична по нечему, можда ова генерација нема пуно ученика који су понијели „Вукову“ диплому, али свакако ће остати забиљежени по томе да су били добра генерација, у смислу дисциплине и односа према другарима – казала је Миљићева истичући да су ови ученици током цијелог школовања имали запажене резултате на спортским такмичењима и предмета.
Титулу „вуковаца“ понијеле су ученице Софија Тодоровић и Лана Николић, која је и ученик генерације, а њихова заједничка одлука је да упишу гимназију општег смјера и наставе заједничко школовање.
Њих двије, захвалност су исказале бившој наставници Борки Бешлић и садашњој разредници Марији Планинчевић.

-Уз помоћ наставнице математике подстакнута сам да се почнем бавити математиком и постигнем резултате на такмичењима, прво на градским, а онда и на другим – казала је Николићева.
„Вуковац“ Софија Тодоровић рекла је да се редовним радом и учењем могу остварити добри резултати.
-Ишла сам на такмичења, али нисам имала добре резултате као моја другарица. Наставнице су нас увијек подстицале на добар успјех и говориле су нам колико су важне добре оцјене за даље школовање – казала је Тодоровићева.

Related posts

Са стручним тимом о локацијама за школу

admin

МЛАДИ ПОКАЗАЛИ ЗАВИДНО ЗНАЊЕ ИЗ ПРВЕ ПОМОЋИ

admin

ПОКЛОНИ ИЗ „БАМБИЈА“ ОБРАДОВАЋЕ МАМЕ (ФОТО)

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još