Друштво

Омладинска банка
тражи нове чланове

Омладинска банка Дервента позива младе Дервенћане од 17 до 30 година да постану чланови одбора, а пријаве су могуће до сутра, 31. октобра до 14 часова на адреси www.lonac.pro.

Захваљујући сарадњи Фондације „Мозаик“ и Градске управе Омладинска банка у Дервенти дјелује од 2021. године и била је носилац више пројеката који су имали одјек у бројним сегментима друштва.

– До сада смо били подршка за набавку спортске опреме Фудбалском клубу „Текстилац“ и Теквондо клубу,  школске и опреме за путовања Културно – умјетничког друштва младих „Босиљак“, обнову дијелова традиционалних ношњи Српског културно – умјетничког друштва „Дервента“ и набавку нових наслова за Народну библиотеку.  Такође, помогли смо уређење је просторија средњих школа и СКУД „Дервента“, те изградњу јаме за скок у даљ и полигон за бацање кугле Атлетском клубу. Такође, подршку су пружили и микро – бизнисима за производњу органског чаја и развој апликације. Осим тога, у граду је заживио „Пркос фест“ који смо такође подржали – навели су из Омладинске банке истичући позитивна искуства чланова одбора банке Маје Бојанић и Ангелине Дујаковић.

Информације о раду Омладинске банке у Дервенти достпне су на адреси www.lonac.pro као и профилима банке на „Фејсбуку“ и „Инстаграму“.

Related posts

НА 12 ЛОКАЦИЈА „ЕКО БОКС“ КАНТЕ ЗА СМЕЋЕ

admin

Дијелови града
сутра без струје

Derventski List

Степеницама лакше до рибарске стазе

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još