ИЗДВОЈЕНОСпорт

ОМЛАДИНСКИ ПОГОН „ТЕКСТИЛЦА“ УПИСУЈЕ НОВЕ ЧЛАНОВЕ

Омладински погон Фудбалског клуба „Текстилац“ уписује нове чланове, а заинтересовани дјечаци могу се јавити тренерима сваким даном на терену с умјетном подлогом од 17 до 21 час, на број телефона 065/644-509 или путем „фејсбук“ странице ФК „Текстилац“ – омладински погон.

– Тренутно у омладинском погону имамо око 130 чланова, од којих су пет такмичарских селекција и школа фудбала. Најстарије селекције јуниори /2002-03/ и кадети /2004-05/ играју Омладинску лигу БиХ – Група Сјевер. Пионирска селекција /2006-07/, предпионирска селекција /2008-09/ и пјетлићи /2010/ годишта играју Омладинску лигу Републике Српске. У школи фудбала имамо двије селекције које у току године играју турнире и пријатељске утакмице. У току зимског периода играмо дворанску регионалну лигу. Сви дјечаци које желе да уживају у фудбалу, у дружењу са вршњацима, те да науче фудбалске вјештине добродошли су у наш клуб са стогодишњом традицијом који је посљедњих година доста уложио у инфраструктуру и боље услове за тренажни процес – казали су из клуба.

Related posts

Хуманитарно крос такмичење у недјељу у Прњавору

admin

Католици прослављају Божић

admin

РЕПУБЛИКА СРПСКА ДОМ СВОМ НАРОДУ ЗА СВА ВРЕМЕНА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još