ИЗДВОЈЕНОСпорт

ОМЛАДИНСКИ ПОГОН „ТЕКСТИЛЦА“ УПИСУЈЕ НОВЕ ЧЛАНОВЕ

Омладински погон Фудбалског клуба „Текстилац“ уписује нове чланове, а заинтересовани дјечаци могу се јавити тренерима сваким даном на терену с умјетном подлогом од 17 до 21 час, на број телефона 065/644-509 или путем „фејсбук“ странице ФК „Текстилац“ – омладински погон.

– Тренутно у омладинском погону имамо око 130 чланова, од којих су пет такмичарских селекција и школа фудбала. Најстарије селекције јуниори /2002-03/ и кадети /2004-05/ играју Омладинску лигу БиХ – Група Сјевер. Пионирска селекција /2006-07/, предпионирска селекција /2008-09/ и пјетлићи /2010/ годишта играју Омладинску лигу Републике Српске. У школи фудбала имамо двије селекције које у току године играју турнире и пријатељске утакмице. У току зимског периода играмо дворанску регионалну лигу. Сви дјечаци које желе да уживају у фудбалу, у дружењу са вршњацима, те да науче фудбалске вјештине добродошли су у наш клуб са стогодишњом традицијом који је посљедњих година доста уложио у инфраструктуру и боље услове за тренажни процес – казали су из клуба.

Related posts

„Цјеловитост“ Саре Савић плијени сликарским мајсторијама

admin

Ратари жању губитке

Derventski List

НА БИРОУ 865 НЕЗАПОСЛЕНИХ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još