Друштво

План вакцинације за идућу седмицу

У Дому здравља Дервента током идуће седмице обаљаће се вакцинација против корона вируса, и то, као и до сада, према утврђеном распореду.

За понедјељак, 17. јануар планирана је вакцинација првом, другом и бустер дозом вакцине „Синофарм“ у заказаним терминима, а у уторак, 18. јануара првом и бустер дозом вакцине „Спутњик В“, такође у заказаним терминима.

– У сриједу је могућа вакцинација прво и бустер дозом вакцине „Спутњик В“ уз претходно заказивање термина, те другом дозом „Фајзер/БиоНТек“ вакцине, такође у заказаним терминима – саопштено је из Дома здравља.

Заказивање термина за вакцинацију вакцином произвођача „Фајзер/БиоНТек“ врши се у тиму породичне медицине лично или позивом на број телефона тима, док је за вакцинацију „Синофармом“ и „Спутњиком“ потребно заказати термин на број телефона 053/333-292.

– Због великог броја заинтересованих лица за вакцинацију бустер дозом вакцине „Спутњик В“, позивамо све који су другу дозу ове или „Синофарм“ вакцине примили у јулу или августу 2021. године, а желе да као бустер дозу приме „Спутњик В“, да нам се јаве на  број телефона 053/333-292 ради заказивања термина како би се избјегла дужа чекања – нагласили су из Дома здравља.

Related posts

ОМЕРАГИЋИ ОД СУТРА ПОВРЕМЕНО БЕЗ СТРУЈЕ

admin

Скупља риба, мања потражња

admin

„РАСПЈЕВАНИ МАЈ“ ОТКРИО МНОГЕ ТАЛЕНТЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još