Друштво

План вакцинације за идућу седмицу

У Дому здравља Дервента током идуће седмице обаљаће се вакцинација против корона вируса, и то, као и до сада, према утврђеном распореду.

За понедјељак, 17. јануар планирана је вакцинација првом, другом и бустер дозом вакцине „Синофарм“ у заказаним терминима, а у уторак, 18. јануара првом и бустер дозом вакцине „Спутњик В“, такође у заказаним терминима.

– У сриједу је могућа вакцинација прво и бустер дозом вакцине „Спутњик В“ уз претходно заказивање термина, те другом дозом „Фајзер/БиоНТек“ вакцине, такође у заказаним терминима – саопштено је из Дома здравља.

Заказивање термина за вакцинацију вакцином произвођача „Фајзер/БиоНТек“ врши се у тиму породичне медицине лично или позивом на број телефона тима, док је за вакцинацију „Синофармом“ и „Спутњиком“ потребно заказати термин на број телефона 053/333-292.

– Због великог броја заинтересованих лица за вакцинацију бустер дозом вакцине „Спутњик В“, позивамо све који су другу дозу ове или „Синофарм“ вакцине примили у јулу или августу 2021. године, а желе да као бустер дозу приме „Спутњик В“, да нам се јаве на  број телефона 053/333-292 ради заказивања термина како би се избјегла дужа чекања – нагласили су из Дома здравља.

Related posts

Ђаци отпутовали на излет који су сами „зарадили“

admin

Омладинска банка стала иза
пет пројеката и четири бизниса

Derventski List

Рад Дервенћанина међу
три најбоља у Европи

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još