Спорт

Повјерење досадашњем руководству

Радован Пазуревић остаје предсједник Рукометног клуба „Дервента“, а Славен Шмуља на челу Управног одбора, одлучено је на сједници Скупштине клуба.

Осим Шмуље, чланови Управног одбора остају и Горан Земуновић, Војислав Црљић, Саша Добриловић, Горан Лукић, Славен Ђекић и Данијел Нујић. Предсједник Скупштине и у наредне четири године биће Богдан Поповић, а потпредсједник Војислав Сибинчић.

Чланови Скупштине једногласно су подржали извјештај о раду клуба током протекле такмичарске сезоне. Констатовано је да су остварени такмичарски резултати сениорске екипе у складу с могућностима, али је наглашено да се клуб с традицијом и репутацијом, какву има „Дервента“, не може задовољити и помирити са пласманом у доњи дио табеле.

Али, за боља такмичарска остварења потребно је да се испуни неколико услова, и то првенствено да се екипа ојача на позицијама које играчи из омладинских селекција клуба нису квалитетно попунили. Управо због тога наглашена је важност рада с омладинским селекцијама, а тај сегмент клуба сада функционише боље него раније.

Омладински погон је у протеклој сезони направио велики искорак и одиграо низ турнира, а такмичили су се и у Омладинској лиги РС. Тај тренд рада с младим играчима биће настављен и још више развијан, а тренутно у клубу тренира око 50 играча различитих узраста.

Related posts

Бициклистички караван из Дервенте стартовао ка циљу

admin

Основан бициклистички клуб

admin

МЛАДИ РУКОМЕТАШИ СТИЧУ ИСКУСТВО

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još