Култура

Почеле припреме за ново издање „Љетне арт сцене“

„Љетна арт сцена“, која је протеклог љета под својим окриљем окупила плејаду дервентских и умјетника из окружења, биће одржана и ове године, а припреме за њено одржавање су већ почеле.

Манифестација, која је лани одржана са циљем прикупљања средстава за куповину клавира за потребе Народне библиотеке „Бранко Радичевић“, а за који је прикупљено 2.348 КМ, и ове године имаће хуману ноту.

Организатори, Народна библиотека, књижевница Александра Мариловић, професорица музике Милијана Жунић и умјетница Драгана Латиновић, покренули су иницијативу за поновном организацијом „Љетне арт сцене“, а како су истакли, аплицирали су и за разне пројекте.

Умјетничка издања планирана су за јули и август, као и лани, а организатори су најавили да се сви заинтересовани могу јавити за учешће, али и за било који начин пружања подршке на мејл адресу artscena.derventa@gmail.com.

 

Related posts

ВЕЧЕ ЗА ПАМЋЕЊЕ УЗ МУЗИКУ И ГЛУМУ

admin

ПАКЕТИЋИ СТИГЛИ УЗ „ГУСАРСКУ БАЈКУ“

admin

ПЈЕСМЕ О ЉЕПОТАМА ВОДА СЛАТИ ДО 10. ЈУЛА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Које теме бисте вољели да буду заступљеније у Дервентском листу:

Хвала што сте гласали!