Новости

Слобода плаћена животима
најхрабријих синова

На нашим просторима увијек су неки насртали на слободу и мир и за то су се увијек морале водити тешке и крваве борбе, а цијена коју смо платили за своју слободу и опстанак Републике Српске плаћена је животима, здрављем и најбољим годинама живота најхрабријих и најчаснијих. 

Поручено је то данас у Мишинцима гдје је служен парастос погинулим борцима из овог села, као и борцима из Козарске Дубице који су учествовали у пробоју „Коридора“.

На спомен обиљежју гдје су уклесана имена 12 бораца из Мишинаца, те седам бораца из Козарске Дубице, пошту су одали чланови породица погинулих, сјенима страдалих поклонили су се замјеник Синиша Јефтић и шеф Одсјека за борачко – инвалидску заштиту Станиша Микеревић, те у име Скупштине града потпредсједник Дарко Бећаревић. Вијенце су положили и делегације Градске борачке организације Дервента и Општинске борачке организације Козарска Дубица, Удружења заробљеника града Дервента, представници мјесне заједнице Мишинци, те представници политичких партија СНСД, СДС, СП и ПДП.

Related posts

Симић начелник, у Скупштини десет партија

admin

Награде из Дубаија доказ да
квалитетно образовање брише границе

Derventski List

ПРИ КРАЈУ ОБНОВА РАСВЈЕТЕ, СЛИЈЕДИ САНАЦИЈА УЛИЦА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još