Uncategorized @bsДруштво

Солидарност и подршка
најстаријој популацији императив

Делегати Скупштине Удружења пензионера Дервенте на данашњој сједници усвојили су извјештаје о финансијском пословању, Надзорне комисије и раду удружења, те планове и програм рада за наредну годину.

Кроз усвојени план рада за 2024. годину, Скупштина је усагласила да ће активности остати усмјерене на солидарност чланова, те да ће наставити, као и до сада, редовно да плаћају чланарину и издвајају помоћ за најугроженије пензионере. Подршку раду и помоћ члановима континуирано исказује и локална заједница. Захвалност за то изразио је предсједник Удружења пензионера Вељко Спасенић.

– Посебно смо захвални на, како је и претходних година било, планираним средствима у висини од 70.000 марака из буџета града која се дијеле на чланове којима је најпотребнија, и то за помоћ у набавци лијекова и плаћање електричне енергије – казао је Спасенић додавши да је од укупно 30 делегата документе разматрало њих 28.

Удружење пензионера данас је посјетио и замјеник градоначелника Синиша Јефтић истакавши на тај начин подршку раду овог дервентског удружења.

Related posts

ПРОСЛАВЉЕНА СЛАВА ХРАМА У НОВОМ НАСЕЉУ

admin

Вршњачко насиље све распрострањеније

admin

Потписивање уговора са
стипендистима сутра

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još