Друштво

Старачки дом „Огњен“ отвара врата корисницима

Старачки дом „Огњен“, у новосаграђеном објекту у Броду, ускоро ће бити на услузи корисницима нудећи цјелодневну његу и смјештај уз надзор здравствених радника.

Смјештај у овој установи доступан је свим особама са можданим ударом, непосредно послије хоспитализације, те трауматолошким и онколошким болесницима, као и покретним, тешко покретним и непокретним особама.

–  Цијена смјештаја, без обзира на степен покретности, износи 750 марака мјесечно – истакли су из ове установе која је опремљена у складу са Законом о установама социјалне заштите.

Осим основне опреме и уређаја, установа обухвата сва потребна помагала за приступ и коришћење особама са инвалидитетом.

– Оно што ову установу издваја од других сличних је индивидуални приступ према жељама и потребама корисника и сваки корисник је у центру пажње гдје се њиехове потребе задовољавају према холистичком начелу. То су само неки од разлога зашто изабрати баш Старачки дом „Огњен“, а професионалност, искуство и адекватна рехабилитација додатни су мотив који привлачи нове станаре – истакли су из ове установе.

Локација

Старачки дом „Огњен“ налази се у Улици Краља Петра ослободиоца 135 у Броду, а додатне информације могу се добити позивом на бројевe телефона 065/288-757 и +38597/723-1838 (viber i whatsapp).

Related posts

Коначан изглед добила
палионица за свијеће

Derventski List

ПОКЛОНИТЕ СЛАТКИШ И ОБРАДУЈТЕ МАЛИШАНЕ

admin

Сабор СПЦ 18. фебруара бира новог патријарха

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još