Друштво

Старачки дом „Огњен“ отвара врата корисницима

Старачки дом „Огњен“, у новосаграђеном објекту у Броду, ускоро ће бити на услузи корисницима нудећи цјелодневну његу и смјештај уз надзор здравствених радника.

Смјештај у овој установи доступан је свим особама са можданим ударом, непосредно послије хоспитализације, те трауматолошким и онколошким болесницима, као и покретним, тешко покретним и непокретним особама.

–  Цијена смјештаја, без обзира на степен покретности, износи 750 марака мјесечно – истакли су из ове установе која је опремљена у складу са Законом о установама социјалне заштите.

Осим основне опреме и уређаја, установа обухвата сва потребна помагала за приступ и коришћење особама са инвалидитетом.

– Оно што ову установу издваја од других сличних је индивидуални приступ према жељама и потребама корисника и сваки корисник је у центру пажње гдје се њиехове потребе задовољавају према холистичком начелу. То су само неки од разлога зашто изабрати баш Старачки дом „Огњен“, а професионалност, искуство и адекватна рехабилитација додатни су мотив који привлачи нове станаре – истакли су из ове установе.

Локација

Старачки дом „Огњен“ налази се у Улици Краља Петра ослободиоца 135 у Броду, а додатне информације могу се добити позивом на бројевe телефона 065/288-757 и +38597/723-1838 (viber i whatsapp).

Related posts

Почиње Васкршњи пост

admin

Представљено друго издање часописа „Наша мисао“

admin

ПОВОРКА СА БАДЊАКОМ ОБИШЛА ГРАД

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još