ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Стигла помоћ из Шведске за социјално угрожене

Пошиљка хуманитарне помоћи из Шведске за социјално угрожене Дервенћане, стигла је данас на адресу Црвеног крста, а ради се о 195 пакета пелена за одрасле.

Иницијатор прикупљања помоћи је Дервенћанин Реуф Грачанлић, а обезбијеђена је уз подршку дијаспоре.

Секретар Градске организације Црвеног крста Радислав Кујунџић захвалио је свима који су допринијели да ова донација стигне у Дервенту.

– Ради се о значајној донацији, која је неопходна социјално угроженим суграђанима, а нарочито јер пелене за одрасле нисмо добијали од посљедње поплаве. Посебну захвалност дугујемо градоначелнику Милораду Симићу који је посредовао у набавци ове помоћи, а већи дио трошкова превоза финансирао је град Дервента – казао је Кујунџић додавши да ће пакети бити подијељени социјално угроженим лицима.

– У договору са Центром за социјални рад и градоначелником, издвојићемо, уколико буде било потребе, један дио ове пошиљке и за теже случајеве који су корисници одговарајућих установа – објаснио је Кујунџић.

Related posts

У Појезни се окупило 80 Пећића

admin

БЕНД РОЂЕН ПОД ОКРИЉЕМ ШКОЛЕ

admin

Горана Милојевић направила
најљепши славски колач

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još