Друштво

„Троловци“ били дио завршне ЦИВИТАС-ове свечаности

На завршној ЦИВИТАС-овој свечаности јуче у Сарајеву учествовало је и петоро малишана из вртића „Трол“.
Лена, Јана, Дуња, Александар и Петар су представили пјесму „Каролина“ која је настала у сарадњи са дервентским гимназијалцима чији је аутор директорица вртића Гордана Симић.
– Све је почело са ЦИВИТАС-овим радионицамс у нашем вртићу. Кроз један концепт о приватности који смо обрађивали са малишанима упознали смо рибицу Каролину и одлучили да се малишани представе на завршној свечаности ЦИВИТАС-а „Смотри малих градјана“ у Сарајеву управо са „Каролином“ и тако је настао пројекат у пројекту.
Гимназијалци Ивана Симић , Дајана Дујаковић и Дамјан Теофиловић су отпјевали пјесму „Каролина и другари“ за коју је музику урадила Милијана Жунић, а аранжман и продукцију Зоран Шугић, а видео презентацију је урадио Игор Јовичић – објаснила је директорица вртића додавши да је поносна на дјецу која су још једном показала да омладина ипак препознаје залагање, рад и труд и да им је важно да допринесу свом граду, свом окружењу.
ЦИВИТАС-ове бесплатне радионице почеле су у октобру у вртићу „Трол“ док су од новембра и малишани из Календероваца и Осиње имали прилику да осјете чари вртића.

Related posts

Најмлађим указано на
важност очувања здравља

Derventski List

Хранитељство хуман чин

Derventski List

Ђачким успјесима украшен
крај школске године

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još