Друштво

„ТРОЛОВЦИ“ НТЦ СИСТЕМОМ УЧИЛИ О МЕКСИКУ

У вртићу „Трол“ данас је одржана НТЦ радионица за васпитаче, а ријеч је о другом семинару предвиђеном пројектом надоградње вртића, проширења капацитета и унапређења квалитета предшколског образовања који је одобрила Инвестиционо – развојна банка РС, а који се реализује у сарадњи са локалном заједницом.

Директор „Трола“ Гордана Симић истакла је да је радионица спроведена тако што су се едуковали васпитачи у смјеру НТЦ програма учења за предшколце, а учествовало је 19 васпитача из те предшколске установе.

– НТЦ систем учења, чији је оснивач и покретач др Ранко Рајовић, већ трећу годину има организоване радионице за дјецу у нашем граду под вођством лиценцираног НТЦ васпитача Емануеле Божић, а уз помоћ НТЦ асистената Сање Томинчић и Бранкице Кузмановић, које су и нашим малишанима овом приликом пружиле задовољство учешћа у новом начину учења. Малишани су учили о Мексику уз анимације и илустрације предвиђене НТЦ програмом – казала је Симићева.

Овом радионицом реализован је први дио НТЦ семинара, а у децембру се очекује још један семинар за васпитаче.

Related posts

Неколико улица сутра без струје

Derventski List

ДЈЕД МРАЗ ОБРАДОВАО „ТРОЛОВЦЕ“

admin

Незапосленим мајкама 750 КМ све док је једно од дјеце малољетно

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još