ПРАВИЛА КОРИШЋЕЊА

Коришћењем било којег дјела портала www.derventskilist.net, којим руководи Јавно предузеће „Дервентски лист и Радио Дервента“, подразумијева се да прихватате правила коришћења свих његових садржаја.

Корисници су дужни да се упознају са правилима коришћења и њиховим евентуалним изменама.

Ниједан дио портала www.derventskilist.net не смије се користити у незаконите сврхе или за промовисање незаконитости.

Сви посјетиоци имају право да бесплатно користе садржаје портала уколико не крше правила коришћења.


САДРЖАЈ

Портал www.derventskilist.net састоји се од властитих садржаја, садржаја партнера и оглашивача, бесплатних садржаја и линкова на спољне странице.

Све садржаје портала користите на властиту одговорност и Јавно предузеће „Дервентски лист и Радио Дервента“ не могу се сматрати одговорним за било какву штету насталу коришћењем.

Приступ порталу www.derventskilist.net и свим његовим садржајима дозвољен је особама било ког узраста.


АУТОРСКА ПРАВА

Портал www.derventskilist.net полаже ауторска права на све властите садржаје (текстуалне, визуелне и аудио материјале, базе података и програмерски код).

Неовлашћено коришћење било којег дијела садржаја портала сматра се кршењем ауторских права портала www.derventskilist.net и подложно је тужби.

Неовлашћено коришћење било којег дјела портала без дозволе власника ауторских права (www.derventskilist.net и  партнерисматра се кршењем ауторских права и подложно је тужби.

Уколико сматрате да је садржај објављен на порталу  www.derventskilist.net повриједио ваша ауторска права, случај ће бити одмах размотрен, а спорни садржаји биће уклоњени уколико буде установљена исправност садржаја жалбе.


ЛИНКОВИ НА СПОЉНЕ СТРАНИЦЕ

Портал www.derventskilist.net садржи линкове на web странице изван властитог портала.

Портал линкове за садржаје изван властитог портала објављује у доброј намјери и не може се сматрати одговорним за садржаје изван портала.


СПОЉНИ САРАДНИЦИ

Портал www.derventskilist.net шти приватност корисника у највећој могућој мјери. Портал се обавезује да ће чувати приватност корисника портала, осим у случају тешког кршења правила портала или незаконитих активности корисника.

YouTube и остали видео сервиси

Портал објављује видео фајлове који су лоцирани на серверима YouTube и серверима осталих видео сервиса.

Видео фајлови постављени су по аутоматизму YouTube софтвера на који портал Дервентског листа нема нити може имати утицаја. Самим тим портал није одговоран за садржаје ових видео фајлова.


АНДРОИД АПЛИКАЦИЈЕ

Портал објављују свој садржај и на мобилним уређајима преко апликација намјењеним за такав облик дистрибуције.

Сва правила која су наведена за портал важе и за мобилне апликације.


МОДИФИКОВАЊЕ И ПРОМЈЕНЕ ПРАВИЛА

Јавно предузеће „Дервентски лист и Радио Дервента“ задржавају право да без најаве повремено промијени или модификује правила.

 

Коришћењем било којег садржаја на порталу www.derventskilist.net сматра се да сте упознати са најновијим правилима.

 

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još