ИЗДВОЈЕНОНовости

У РС 118 НОВОЗАРАЖЕНИХ, ХОСПИТАЛИЗОВАНА ТРИ ДЕРВЕНЋАНИНА

У Републици Српској, у посљедња 24 часа, тестирано је 488 лабораторијских узорака, а вирус корона  потврђен је код 118 особа.

Према мјесту пребивалишта, 25 особа је из Бањалуке, десет из Градишке, девет из Добоја, по осам из Зворника и Козарске Дубице, седам из Бијељине, по шест из Источне Илиџе и Мркоњић Града, по пет из Модриче и Теслића, по три из Гацка, Источног Новог Сарајева и Шипова, по двије из Детвенте, Лакташа и Шамца, по једна из Братунца, Вишеграда, Власенице, Вукосавља, Источног Старог Града, Језера, Новог Горажда, Осмака, Пала, Прњавора, Рогатице, Фоче, Челинца и Станара.

Пријављена су и два смртна случаја и то мушкараца старије животне доби из Вишеграда и Модриче.

Према подацима Хигијенско – епидемиолошке службе дервентског Дома здравља 5. августа потврђена је инфекција корона вирусом особе из Дервенте која је била у контакту са обољелим који је  присуствовао окупљању током претпрошлог викенда.

– Три лица код којих је потврђена инфекција корона вирусом јуче су током дана упућена на болничко лијечење због погоршања клиничке слике – саопштили су из Дома здравља додајући да су под надзором тренутно 84 особе.

Related posts

У подне почиње Сабор СПЦ, бира се нови патријарх

admin

Пољопривредна смотра истакла важност очувања села

admin

Вишковић мандатар за састав нове владе

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još