ИЗДВОЈЕНОНовости

У РС 118 НОВОЗАРАЖЕНИХ, ХОСПИТАЛИЗОВАНА ТРИ ДЕРВЕНЋАНИНА

У Републици Српској, у посљедња 24 часа, тестирано је 488 лабораторијских узорака, а вирус корона  потврђен је код 118 особа.

Према мјесту пребивалишта, 25 особа је из Бањалуке, десет из Градишке, девет из Добоја, по осам из Зворника и Козарске Дубице, седам из Бијељине, по шест из Источне Илиџе и Мркоњић Града, по пет из Модриче и Теслића, по три из Гацка, Источног Новог Сарајева и Шипова, по двије из Детвенте, Лакташа и Шамца, по једна из Братунца, Вишеграда, Власенице, Вукосавља, Источног Старог Града, Језера, Новог Горажда, Осмака, Пала, Прњавора, Рогатице, Фоче, Челинца и Станара.

Пријављена су и два смртна случаја и то мушкараца старије животне доби из Вишеграда и Модриче.

Према подацима Хигијенско – епидемиолошке службе дервентског Дома здравља 5. августа потврђена је инфекција корона вирусом особе из Дервенте која је била у контакту са обољелим који је  присуствовао окупљању током претпрошлог викенда.

– Три лица код којих је потврђена инфекција корона вирусом јуче су током дана упућена на болничко лијечење због погоршања клиничке слике – саопштили су из Дома здравља додајући да су под надзором тренутно 84 особе.

Related posts

ДРУЖИЛИ СЕ БИВШИ РАДНИЦИ ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ

admin

ДЕЗИНФЕКЦИЈА АТОМИЗЕРИМА И ОВОГ ПЕТКА

admin

СЈЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ 19. И 28. МАРТА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još