Друштво

Хорске изведбе отвориле
полугодишње представљање ученика

Хорским изведбама на сцени Центра за културу око стотину ученика Основне музичке школе која дјелује под кровом ОШ „Никола Тесла“ вечерас је украсило прво вече полугодишњег концерта ове школе. 

Многобројна публика аплаузом је подржала хорове припремног, првог и другог разреда, те велики хор који чине ученици трећег, четвртог, петог и шестог разреда, а који су изводили дјечије и новогодишње пјесмице, у духу надолазећих празника. 

– Полугодишњи концерт ученика основне музичке школе ове године смо подијелили у два дана да би се што више ученика могло представити. Надам се да ћемо једног дана имати музичку школу у свом простору тако да ћемо моћи заједно да организујемо концерт – казала је професорица Милијана Жунић која је заједно са професорицом Надом Вукичевић Толић припремала ученике за изведбе.

Друго вече, у четвртак, резервисано је за извођење композиција на инструментима, клавир, гитара и хармоника у оквиру којег ће ученици извести соло нумере, те у форме дуо и трио.

Related posts

Колица и пет ходалица за чланове „Сунца“

admin

Прекиди у снабдијевању
струјом и сутра

Derventski List

Објекат ОШ „Никола Тесла“ биће адаптиран

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još