Друштво

Црвени крст одговорио
на све изазове

Скупштина Градске организације Црвеног крста усвојила је на данашњој сједници извјештај о раду, финансијски извјештај и извјештај Надзорног за прошлу годину, те је констатовано да је ова организација одговорила свим изазовима у активностима и хуманитарном раду, што је заслуга свих чланова и волонтера ове организације.

Секретар дервентског Црвеног крста Радислав Кујунџић захвалио је свима који су допринијели реализацији активности предвиђених програмом рада.

– Кроз програм социјално – хуманитарне помоћи подјељено је 9.025 килограма брашна или 411 пакета. У три акције добровољног даривања крви прикупљене су 336 дозе или око 20 литара ове драгоцјене течности. Кроз програм обуке у пружању прве помоћи за возаче обучено је 318 кандидата, 12 школских екипа или око 100 ученика – рекао је Кујунџић који се захвалио Градској управи и градоначелнику града на финансијској подршци и доброј сарадњи,  као и свим другим донаторима којих је лани било нешто више него иначе. Скупштини је у име Одјељења за привреду и друштвене дјелатности присуствовао Борис Башић.

Related posts

Дјечак Љубиша Пијетловић сам брине о домаћинству

admin

„Конференција беба“
28. јуна на градском тргу

Derventski List

Усаглашене процедуре за бесплатан пренатални тест

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još