ДруштвоИЗДВОЈЕНО

БАКЕ И ДЕКЕ ДРУЖИЛИ СЕ СА УНУЧИЋИМА У ВРТИЋУ

Дружењем малишана са бакама и декама данас је настављено обиљежавање „Дјечије недјеље“ у вртићу „Трол“, а најинтересантнији дио било је спортско такмичење.

Директор вртића Гордана Симић подсјетила је да ће се малишани ове године у оквиру обиљежавања „Дјечије недјеље“, поред бака и дека, у вртићу дружити и са родитељима.

– Дружење са бакама и декама увијек је интересантно, па је због тога то једна од неазобилазних активности током „Дјечије недјеље“. Ове године први пут имамо дружење са родитељима уз музику и плес, а то до сада нисмо организовали зато што су родитељи већином запослени. Овом приликом желимо да пошаљемо поруку из нашег вртића да је потребно да се вратимо породичним вриједностима. У овом свијету, који је ужурбан, свакако нам породичне вриједности недостају у правом смислу те ријечи јер имамо мало времена за њих – додала је Симићева.

Већ неколико година на ово дружење долази Мира Мичић, бака Марије и Милене Кнежевић.

– Јако ми је драго да имамо овакав један дан када може у вртићу да посјетимо наше унучиће. Ово је јако лијепо организовано сваке године – истакла је Мичићева додајући да је посебно задовољство видјети срећне и обрадоване малишане.

Осим спортских такмичења, овај дан карактерише и дружење уз посластице које баке сваке године донесу, као и заједнички плес.

Обиљежавање Дјечије недјеље у „Тролу“ наставља се сутра управо уз музички матине с родитељима, док ће у петак установу посјетити представници Црвеног крста и преузети помоћ коју су током ове хуманитарне седмице прикупили малишани и колектив вртића.

Related posts

ЂАЦИ ВОЛОНТЕРИ УЉЕПШАЛИ ДАН „ТРОЛОВЦИМА“

admin

Математичке радионице
поново у Народној библиотеци

Derventski List

Радионице, предавања и посјете
испуњавају „Пројекат седмица“

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još