Спорт

Бразилци и Аргентинци
појачавају „Текстилац“

Имена играча који ће појачати екипу „Текстилца“ пред наставак првенства требало би да буду позната до краја ове седмице.

Пред дервентском екипом је тежак, али изводљив задатак да изборе опстанак у прволигашком друштву. Из клуба је неколико пута поновљено да Дервента, поред два рукометна и кошаркашког, заслужује и фудбалског прволигаша.

Послије именовања Славише Божичића за шефа стручног штаба до краја ове седмице руководство клуба требало би да објави и име помоћног тренера, као и имена евентуалних осталих сарадника.

Одговор и на најважније питање, а ријеч је наравно о појачањима на терену, требало би да буде познат врло брзо. Прошле седмице на проби је било неколико играча, а закључено је да голман и играч из Хрватске не задовољавају потребе „Текстилца“. За разлику од њих, двојица Бразилаца и двојица Аргентинаца су играчи који су задовољили, а мало и више од тога.

– Бразилци и Аргентинци су врхунски играчи, а с обзиром да су завршили љекарске прегледе очекујемо да потпишу уговоре за „Текстилац“ – рекао је представник управе  Миланко Балешевић.

Иначе, екипа тренира два пута дневно и очекује се да у потпуности буде спремна за наставак првенства, а прво прољећно коло заказано је за први мартовски викенд.

Табела

„Текстилац“ у наставак првенствене трке улази са бодом предности испред „фењераша“, али са свега три бода мање од екипа у зони безбједности.

Related posts

Дервента дочекала
младе наде рукомета

Derventski List

„Дринић“ на побједничком постољу

admin

УСКОРО ПРЕДЛАГАЊЕ КАНДИДАТА ЗА НАЈБОЉЕ СПОРТИСТЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još