ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Враћа се новогодишња еуфорија

Планови за дочек Нове 2022. године полако, али сигурно, захуктавају се у дервентским ресторанима и кафићима, а за разлику од претходне двије године, када је корона вирус диктирао понуду за „најлуђу ноћ“, ове године новогодишња еуфорија се увелико вратила.

Суграђани се, како кажу угоститељи, увелико распитују за цијене и понуде прославе Нове године, а у појединим локалима прве резервације имали су још крајем новембра.

У мотелу „Бабино брдо“ прослава Нове године биће организована у новом простору.

– Припремили смо музика уживо, пиће добродошлице, шампањац у поноћ и вечеру и то за 80 марака по особи – кажу у овом мотелу додајући да, у складу са интересовањем, нуде и организовање „пословне Нове године“ за фирме и радне колективе.

За „најлуђу ноћ“ у свадбеном салону „Преминум“ потребно је издвојити 100 марака.

– Госте ће забављати Наташа Ђорђевић, а у цијену резервације урачуната је вечера, посни и мрсни мени, те неограничена конзумација пића – казали су у „Премиуму“ додајући да је прослава „пословне Нове године“ планирана 11. децембра уз Дејана Нешића и „Магнет“ бенд уз резервацију од 50 КМ по особи.

У салону „Марко Поло“ за прославу Нове године гости треба да издвоје по 70 марака.

– У ту цијену урачунат је шведски сто, са посним и мрсним јелима, те богата понуда воћа и колача уз неограничену конзумацију пића. За атмосферу ће се побринути бенд „А што не би могло“. Наравно, све планове правимо са опрезом због бојазни да би епидемиолошке мјере могле бити пооштрене – додали су из овог салона, док у „Ex club Monte Carlo“ кажу да су резервације одавно у оптицају.

– Улазница за дочек Нове године кошта 20 марака, а за атмосферу ће бити задужени ди – џејеви из Србије и Дервенте – истичу у овом клубу.

Провод у новогодишњој ноћи припремају и у „Гинису“.

– Имаћемо музику уживо, а резервација кошта 20 марака по особи. Интересовање је веће него неких претходних година, вјероватно усљед прошлогодишњих ограничења због пандемије – казали су у „Гинису“ додајући да је за 30. децембар планирана забава за радне колективе уз наступ бенда „Он – Оф“.

Хотел „Бисер“, као и ресторан „Еден“ неће организовати дочек Нове године.

Дервенћани који су се ужељели прославе Нове године у локалним угоститељским објектима надају се да новогодишње планове неће покварити строже епидемиолошке мјере и додатна ограничења.

Путовања

Љубитељи путовања такође ће ове године доћи на своје, с обзиром да су већ јасне процедуре за одлазак у иностранство. Водећи се тиме, у туристичкој агенцији „СТП Дервента“ креирали су понуду у складу са искуствима од претходних година.

– Највише су тражени хотели са велнес услугом и бање, а за аранжман од три дана потребно је издвојити од 240 марака по особи и више. Такође, ништа мање популарне нису ни планине Јахорина, Влашић, Копаоник и Златибор а цијене се крећу од 50 марака за приватни смјештај и од 320 марака по особи за хотелски смјештај – казали су у овој агенцији.

Додају да у понуди имају дочек Нове године у Истамбулу по цијени од 290 марака, у Будимпешти за 299 марака или Београду за 170 марака. Агенција организује и једнодневна путовања за дочек на трговима у Београду или Бањалуци.

Related posts

ВИРУС КОРОНА ИМА ЈОШ 625 ОСОБА, 11 ИЗ ДЕРВЕНТЕ

admin

Најтраженији Црна Гора и Неум

admin

Слиједи израда техничке документације за шест пројеката

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još