ИЗДВОЈЕНОСпорт

ГОСТОВАЊЕ „КРОЈАЧА“ КОД „СЛОГЕ“ ЗА СТАРТ НОВЕ СЕЗОНЕ

Прво коло овогодишњег фудбалског каравана у Првој фудбалској лиги Републике Српске почиње сљедећег викенда, а „Текстилац“ нову сезону отвара у суботу гостовањем у Горњем Црњелову код екипе „Слоге“.

Тренер „кројача“ Данимир Милкановић истиче да су вријеме које су имали за припреме, иако су са тренинзима почели са закашњењем, искористили на најбољи начин.

– Са припремама смо почели са двије седмице закашњења, па због тога врхунац форме очекујем у 4. или 5. колу. Екипа је „склопљена“ како треба, међутим, и даље има простора за напредак. Нема опуштања, већ настављамо са радом – наглашава Милкановић.

У ново првенство „Текстилац“, послије дуже времена, улази са новим капитеном. Екипу ће од сада, умјесто дугогодишњег вође, голмана, Дејана Плиснића, предводити искусни Душан Марић.

Посљедњу провјеру пред почетак првенства дервентски фудбалери имали су у недјељу у Жеравици гдје су освојили прво мјесто на турниру.

ПОГЛЕДАЈТЕ САСТАВ ЕКИПЕ И РАСПОРЕД ЈЕСЕЊЕГ ДИЈЕЛА ТАКМИЧЕЊА

Related posts

СВЕТОСАВСКИ БАЛ 2. ФЕБРУАРА

admin

Питкy водy добила 22
домаћинства у Брезицима

Derventski List

Ђаци ОШ „Никола Тесла“ други
на регионалном такмичењу

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još