Спорт

Млади дервентски шахисти
међу 200 такмичара „Трофеја Бањалуке“

Чланови Шаховског клуба “Дервента“ били су дио Међународног шаховског турнира „Трофеј Бањалуке 2023“, на којем је учествовало око 200 младих шахиста.
Чланови клуба на овом такмичењу остварили су половичан успјех.

-У конкуренцији такмичара до осам година шестогодишњи Вук Рашић је освојио пет бодова из девет кола, а у конкуренцији 26 такмичара био је 11, а Јован Дракулић због болести након два кола напустио је такмичење. У конкуренцији до десет година Владимир Михајловић је освојио 3,5 бода, а у конкуренцији до 12 година Алекса Добриловић и Лео Топић по четири бода. Габријел Прерадовић имао је 3,5 бода. У конкуренцији до 14 година Стефани Станић освојила је четири бода, а у конкуренцији до 16 година Ненад Балабан освојио је 4,5 бода из девет кола – казали су из клуба додавпу да са почетком школске године школа шаха наставља са радом, а тренинзи ће се одржавати сриједом од 19 и суботом од 11 часова.

Related posts

ПОДМЛАДАК „ТЕКСТИЛЦА“ ПОМОГАО МЛАДОМ ЗВОРНИЧАНИНУ

admin

Пехар подигла екипа
„ДМ Монтажа“ из Брода

Derventski List

Дервентски шахисти четврти
у републичкој лиги

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još