ИЗДВОЈЕНОСпорт

Дервента домаћин посљедње етапе трке Београд – Бањалука

Домаћин старта посљедње етапе бициклистичке трке „Београд – Бањалука“ 17. априла биће Дервента, саопштили су организатори.

Традиционална, 16. по реду трка између Београда и Бањалуке кренуће 14. априла, а за сада је познато да ће бити вожене етапе од Обреновца до Бијељине, од Бијељине до Власенице и од Дервенте до Бањалуке.

Постоји могућност да буде одржана још једна етапа, јер има још градова који желе да угосте караван, а све ће бити познато до краја фебруара.

– Изузетно ми је драго што ће Дервента поново бити домаћин ове трке. Уз Београд, Бањалуку и Бијељину овај град је највише пута био саставни део трке, а градоначелник Милорад Симић је њен истински пријатељ. Званични уговор ћемо потписати у наредних двадесетак дана, али у овом случају није ни потребан, јер су ријеч и пружена рука јаче од било каквог папира – изјавио је директор трке Владимир Куваља.

(Танјуг)

Related posts

ДОНЕСЕНА НОВА НАРЕДБА О РЕГУЛИСАЊУ РАДА У ДЕРВЕНТИ

admin

ПЛИВАЊЕ САВЛАДАЛО 120 ДЈЕЦЕ

admin

КАРАТИСТИ ПОЛАГАЊЕМ ЗАВРШИЛИ СЕЗОНУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još