ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Дервентски представници: „Ритам Европе“ лијепо искуство

Музичко такмичење „Ритам Европе“ завршено је вечерас представљањем видео – спотова свих 14 представника градова и општина у РС и програму РТРС-а, медју којима су били и Дервенћани, а збиром гласова жирија и СМС гласања, побједником је проглашена представница општине Лопаре.

Дервентски представници Катарина Ћелић, Ивана Симић и Срдјан Јефтић истакли су да поносни што су дио музичког такмичења.
– Прије свега, ово је било једно прелијепо искуство, дружење и прелијепа прича, а сви смо ми на неки начин побједници – рекла је вокална представница Дервенте Катарина Ћелић, а Ивана Симић се захвалила свима на подршци.
– Желим да се захвалим свима који су били ту за нас, родитељима, школи, нашим другарима и суграђанима, а најважније је да смо ту да се дружимо – рекла је Симићева.
Градоначелници и начелници локалних заједница које су биле дио такмичења, телефонским укључењима у директан пренос финала на РТРС-у пожељели су срецу свим такмичарима, а начелник општине Дервента Милорад Симић поручио учесницима да наставе путем којим су кренули.
– Свим учесницима шаљемо поздраве из Дервенте и поручујемо да наставе да пјевају и плешу, а нека „Ритам Европе“ и у нашој Републици Српској постане традиција. Честитам на изузетном програму свима – рекао је Симић.

Related posts

СВЕТОСАВСКИ БАЛ 2. ФЕБРУАРА

admin

Дијелови Чардака и Улице
Марије Бурсаћ сутра без струје

Derventski List

Сусрет генерације
загријао срца

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još