Спорт

Дервенћанима четири побједе

Чланови дервентског Клуба борилачких вјештина Никола Илић, Сергеј Николић, Андреј Павловић и Симо Зорић протекле суботе квалитетним мечевима у првом колу Боксерске лиге РС изборили су побједе у својим категоријама потврдивши још једном да труд и рад заслужују трофеје.

Млади Никола Илић је у категорији јуниора до -54 килограма против далеко искуснијег противника показао завидан ниво техничког знања и тактичку зрелост, што му је омогућило да наметне темпо и дође до побједе. Сергеј Николић је у категорији јуниора до -75 кг доминацију у борби крунисао је побједом, док је Андреј Павловић је имао мало тежи задатак у категорији јуниора до -67 кг, али је показао храброст и одлучност, те меч преокренуо у своју корист.

Искусни Симо Зорић је у категорији сениора до -86 кг имао изванредан наступ против такмичара из Бијељине гдје је доминирао како физичком, тако и менталном снагом, али и техничком презизношћу што му је обезбиједило тријумф.

Дервенћани су наступили под окриљем Боксерског клуба „БЛ 22“.

Related posts

У Дервенти стартује шампионат БиХ у мото – кросу

admin

„ТЕКСТИЛЦУ“ ОРДЕН И 100.000 КМ ПОВОДОМ ЈУБИЛЕЈА

admin

На побједничком постољу и Дервенћанка Теодора Милојевић

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još